Kategorie produktů

Entlovací nůžky; Kretzer Solingen ZIPZAP 784420

- na běžné materiály: papír, textílie, folie;
- střih,,vlna";
- délka nůžek/čepelí: 20/9 cm;
- váha: 150 g;
- plastová rukojeť.

Zobrazit více
Výrobce:
Kretzer Solingen
Katalogové číslo:
784420
Dostupnost:
Skladem
Skladem:
7 ks
Cena s DPH:
631,60 Kč
Cena bez DPH:
522,00 Kč
ks
Přidat do oblíbených


Popis zboží

Univerzální entlovací nůžky 784420 značky KRETZER Solingen - nerezové nůžky v kategorii ZIPZAP, splňující požadavky pro jakoukoliv běžnou činnost díky variaci typů a ergonomicky tvarovaných rukojetí. Jedná se o řemeslnické univerzálně použitelné nůžky, vhodné na stříhání téměř jakéhokoliv materiálu. Ideální pro stříhání papírů, látek, folií, tapet, apod. Motiv,,vlna."

Další podrobné informace naleznete v níže uvedené tabulce.

PRODUKTOVÉ CHARAKTERISTIKY: DETAILY PRODUKTU: DOKUMENTACE:

Výrobce:
 
KRETZER Solingen Entlovací nůžky.
Objednací číslo: 784420 Váha (g):   150 Katalog: KRETZER 
Materiál: nerezová ocel (SS) Celková délka nůžek (cm): 20 Punc kvality:    
Materiál rukojeť: PVC Délka čepelí (cm)-měřeno od up. šroubu:
 
9
Technický list:
 
-
Tvrdost břitů HRc:   Odolnost proti rzi a rozpouštědlům:    


 

Povlakování břitů:   Vhodné pro práci s
rukavicemi:
 

 
Typ pružiny:   Možnost regulace střihu
utažením šroubu:
   

 

Typ střihu:

rovný, vlnka        
 
TYP NŮŽEK: TYP RUKOJETI: TYP OSTŘÍ:
Ostré špičky:   Kulatá oka rukojeti:   Mikrozoubky na jedné čepeli:  
Částečně zaoblené špičky:   Kombinovaná oka rukojeti: Mikrozoubky na obou čepelích:  
Zaoblené, bezpečnostní špičky: Oválná oka rukojeti:   Zahnuté čepele:  
Vhodné pro leváky:   Rukojeti s pružinou:    

 
      Zalomená rukojeť:    
 
BALENÍ PRODUKTU:
Nejnižší prodejní
jednotka (MOQ)
1 ks Balení 1  10 ks    
EAN:   Celní zatřídění: 82130000    

 

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím