Kategorie produktů

Krejčovské nůžky rovné; Kretzer Solingen SPIRALE 114420, pro leváky

- na tužší materiály a tkaniny;
- pro leváky;
- délka nůžek/čepelí: 20/10.5cm;
- váha: 208 g;
- celokovové.

 

Zobrazit více
Výrobce:
Kretzer Solingen
Katalogové číslo:
114420
Dostupnost:
Skladem
Skladem:
6 ks
Cena s DPH:
2 539,80 Kč
Cena bez DPH:
2 099,00 Kč
ks
Přidat do oblíbených


Popis zboží

Krejčovské nůžky pro leváky SPIRALE 114420  jsou solidní ocelové nůžky se speciálním ostřím a ergonomickou rukojetí pro dlouhodobé/celodenní používání. Jedná se o solidní nůžky určené pro stříhání těžších materiálů a tkanin, čemuž napomáhá i upínací šroub určený pro nastavitelnost tuhosti střihu.

Další podrobné informace naleznete v níže uvedené tabulce.

POZNÁMKA: Nabízíme broušení všech typů nůžek, včetně nůžek s mikrozoubky.

PRODUKTOVÉ CHARAKTERISTIKY: DETAILY PRODUKTU: DOKUMENTACE:
Výrobce: KRETZER Solingen Krejčovské nůžky
Objednací číslo: 114420 Váha (g):   208 Katalog: KRETZER 
Materiál: leštěná uhlíková ocel (CS) Celková délka nůžek (cm): 20 Punc kvality:  
Materiál rukojeť: barvená uhlíková ocel (CS) Délka čepelí (cm)-měřeno od up. šroubu:
 
10.5
 

Technický list:
 
-
Tvrdost břitů HRc:   Odolnost proti rzi a rozpouštědlům:    

 

Povlakování břitů:   Vhodné pro práci s
rukavicemi:
   
 
Typ pružiny:   Možnost regulace střihu
utažením šroubu:
     

Typ střihu:

rovný        
 
TYP NŮŽEK: TYP RUKOJETI: TYP OSTŘÍ:
Ostré špičky:   Kulatá oka rukojeti:   Mikrozoubky na jedné čepeli:  
Částečně zaoblené špičky: Kombinovaná oka rukojeti: Mikrozoubky na obou čepelích:  
Zaoblené, bezpečnostní špičky:   Oválná oka rukojeti:   Zahnuté čepele:  
Vhodné pro leváky: Rukojeti s pružinou:      
      Zalomená rukojeť:      
BALENÍ PRODUKTU:
Nejnižší prodejní
jednotka (MOQ)
1 ks Balení 1      
EAN: 4013434101188 Celní zatřídění: 82130000    
Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím