+420 602 550 878 / Po-Pá: 8:00 - 16:00

Filtr

ZPRACOVÁNÍ RYB

Řezací procesy v rybářském průmyslu kladou mimořádné nároky na efektivitu, ostrost a kvalitu nožů – bez ohledu na to, zda se používají k filetování, stahování kůže, vykostění, odstraňování ploutví nebo porcování rybích produktů.

 

Vysoce kvalitní čepele na stahování kůže, nože na vykostění a filetovací nože nejen zefektivňují procesy zpracování ryb, ale zároveň přispívají k vyšší kvalitě finálního produktu. Naše řešení jsou určena pro zpracování široké škály druhů ryb.

 

Čepele nabízíme v různých rozměrech a provedeních, přičemž jsou plně kompatibilní s nejběžnějšími výrobci a typy strojů, jako jsou Grasselli®, Maja®, Marel®, Weber®, Cretel®, Steen®, Nock®, Townsend® a další.

 

Bohužel, Vašemu požadavku neodpovídá žádné zboží v našem katalogu nebo je toto zboží určeno pouze pro uživatele s jiným oprávněním.